__
__
__
Home
Wat is haptotherapie
Voor wie
Workshops
Wie is Hanneke Oey
Kosten
Contact
_
_
_

Lezing 31 mei

Lezing 31 mei - om 13.00 uur / via Zoom

LEZING “Het Schriklichaam en de innerlijke Warrior” –

In deze lezing zal ik uitleg geven over hoe het Schriklichaam werkt en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Thuiswerken en de 1,5 meter maatschappij kan een subtiele kramp onder je huid doen kruipen. En dat heeft een remmend effect op je levendigheid, je spontaniteit.

Financiële zorgen, de onbekendheid met dit virus, elkaar tegensprekende informatie in de media, de ziekte zelf… ze roepen angst in ons op. En daardoor worden onze overlevings-instincten geactiveerd. De een valt stil en klapt dicht, de ander wordt boos en dwars... en doet het tóch. 

Waar is de vrijheid te vinden binnen deze beperkingen? In de beperking toont zich de meester, is een oud Japans gezegde. In ieder van ons zit een wijsheid die weet wat klopt, wat Right Action is, liefdevolle actie. Actie die beschermt maar niet doet bevriezen. Die ruimte geeft maar niet grenzeloos toegeeflijk is. Die wat kostbaar is bewaakt, met de kracht en de zuiverheid van onze innerlijke Warrior. 

In de lezing zal ik de wijsheid van de Warrior koppelen aan de kennis over het Schriklichaam. 

Wil je de lezing bijwonen? Mail je naam en mobiele nummer naar hanneke.oey@planet.nl

Ik stuur je dan een mail met de Zoom-link, waarmee je kunt inloggen.

Je kunt me financieel ondersteunen door een donatie te geven, en je kunt de lezing ook gratis bijwonen. Na de lezing zal ik je een Tikkie sturen, pay as you feel...