__
__
__
Home
Wat is haptotherapie
Voor wie
Workshops
Wie is Hanneke Oey
Kosten
Contact
_
_
_

Het Schriklichaam in Relaties

zondag 3 mei 20120


Hoe kan je het beste met je schrik omgaan in relatie met anderen? Met een partner, collega, vriend of vriendin? Vaak gaan we ons verharden, worden eisend of verwijtend – of we worden stil en proberen de gevoelige onderwerpen liever te vermijden.

Het is mogelijk om met schrikmomenten in contact te leren omgaan, zonder dat dit ruzie, verwijdering en nare gevoelens oplevert. Het opmerken is stap 1… onszelf reguleren is stap 2… En wanneer we ontspannen, ontladen, het vechten verdwijnt en de bevriezing ontdooit... komt onze veerkracht en intelligentie vanzelf weer terug. Dan kan je op een opener, ontspannener en volwassen manier het contact met de ander weer aangaan, met ruimte voor zowel jezelf als voor de ander.

Ik kom met nieuwe theorie. En door het zelfonderzoek en de oefeningen kan de dag zelf ook al een regulerende werking hebben.

Heb je de SL-basiscursus niet gevolgd, maar wil je wel graag meedoen? Neem even contact met me op, dan kijken we wat er kan.

waar: 'Tussen Hemel en Aarde' - Kanonsdijk 7 - Groenekan (nabij Utrecht-noord)

tijd: 10.00 uur deur open, 10.30 start, ca. 17.00 afronden

kosten: € 95,= (incl. BTW, koffie en thee)

lunch: Neem je zelf je lunch mee, of laat je je verwennen door de soep, broodjes en zelfgemaakte taart in de blokhut bij de visvijver?

begeleiding: Hanneke Oey en assistent

info en aanmelden: mail naar hanneke.oey@planet.nl

                              of bel: 06-2120.0422

Ik hoop je te ontmoeten, je bent van harte welkom!
Warme groet,
Hanneke